رونق فعاليت‌هاي گردشگري گيلان با ارائه بسته‌هاي حمايتي

مدير کل ميراث فرهنگي،‌صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(chtn) گفت: توجه به اجراي قانون هدفمند کردن يارانه‌ها، همسويي با سياست‌هاي دولت در اجراي اين قانون يک ضرورت اجتناب‌ناپذير است.

اميد عزيزي با تاکيد بر اينکه ارائه بسته‌هاي تشويقي و حمايتي به صنعت گردشگري، هدفمند کردن سفر را به دنبال خواهد داشت، افزود:بدون شک در صورت اختصاص بسته‌هاي حمايتي به گروه‌هاي فعال در صنعت گردشگري خدمات رساني به گردشگران در اين بخش‌ها نيز کيفي شده و گردشگران با رضايت بيشتري در استان هميشه سرسبز گيلان اقامت خواهند کرد.

وي اضافه کرد: در حال حاضر 870 واحد گردشگري با چهار هزار و 558 اتاق و 12 هزار و 808 تخت و 41 هزار و 783 صندلي تحت پوشش اداره کل است که شامل 16 هتل آپارتمان با 569 تخت و 34 مجتمع گردشگري و 152 واحد پذيرايي بين راهي و 42 مهمان‌پذير با هزار و 394 تخت و 574 واحد خانه‌هاي خصوصي_استيجاري (مسافر کاشانه ) با هزار و 342 اتاق و سه هزار و 325 تخت در استان گيلان فعاليت دارد که نسبت به سال گذشته تعداد کل واحد‌ها هشت درصد افزايش و اتاق‌ها با رشد هفت درصدي و در تعداد تخت‌ها 5/7 درصد و در تعداد صندلي 6/7 رشد را شاهد بوديم.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان افزود:همچنين نشستي در راستاي طرح هدفمندي يارانه‌ها با حضور تشکل‌هاي گردشگري استان از جمله جامعه هتل‌داران، کانون مجتمع‌هاي اقامتي و پذيرايي، تعاوني‌هاي قايقراني برگزار شد.

وي خاطرنشان کرد: در نخستين اقدام در خصوص تأمين سوخت براي تعاوني قايقرانان و شناورها به يک جمع‌بندي رسيده‌ايم و اميدواريم براي ساير گروه‌هاي فعال نيز نتايج مثبتي حاصل شود.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389102015